Nieuwe cliënten

Bij deze willen wij u van harte welkom heten in onze apotheek. Wij stellen het bijzonder op prijs dat u voor onze apotheek heeft gekozen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij van u een aantal gegevens nodig zoals:

  • Identiteitsbewijs (ter inzage)
  • Naam, adres, woonplaats, verzekering en uw telefoonnummer, bij voorkeur ook een mobiel nummer en e-mailadres
  • Gebruikt u op dit moment andere geneesmiddelen?
  • Zijn er geneesmiddelen waar u niet tegen kunt (allergieën enz.)?
  • Verdere bijzonderheden, die voor ons van belang kunnen zijn

Deze gegevens worden door ons met zorg bijgehouden en zijn vertrouwelijk van aard. Ons privacyreglement is hierop van toepassing.

Wilt u zich inschrijven? Klik dan hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Informatie en voorlichting Wij vinden het erg belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de geneesmiddelen die u van ons krijgt. Bij nieuwe medicijnen krijgt u altijd uitleg en ontvangt u een informatiefolder. Zijn er dan nog vragen, dan kunt u altijd bellen met onze apotheker of een afspraak maken.

Openingstijden Apotheek Walschot is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:30 uur. Op zaterdag is Apotheek Rosmalen aan de Oude Baan 9 te Rosmalen geopend tussen 10.00 en 13.00 uur. In de maanden juli en augustus is Apotheek Rosmalen op zaterdag gesloten. Buiten deze tijden kunt u altijd terecht bij de gezamenlijke dienstapotheek in ’s-Hertogenbosch.

In de apotheek Onze apotheek beschikt over een ruime publieksruimte met aparte balies voor het afhandelen van  recepten en voor het doen van aankopen zonder recept. Voor meer privacy beschikken wij over een spreekkamer.

Uitgifteautomaat Buiten de apotheek hebben wij een uitgifteautomaat. Hier kunt u 24/7 uw medicijnen ophalen. U ontvangt een sms of e-mail met een afhaalcode. Hiermee kunt u het pakketje uit de automaat halen.

Bezorgen Als het niet lukt om uw medicijnen in de apotheek op te halen in de apotheek of uit de uitgifteautomaat, kunnen wij uw medicijnen thuis bezorgen. Wilt u hier gebruik van maken? Informeer bij de apotheek.

Bestellen (herhaal)recepten  U kunt (herhaal)recepten aanvragen via de mail (recepten@apotheekwalschot.nl), via mijngezondheid.net of de MedGemak app.

Baxterrol Soms lukt het niet meer om alle medicijnen goed in te nemen. Een oplossing hiervoor kan een baxterrol zijn. Hierbij worden alle medicijnen per tijdstip en dag apart verpakt zodat altijd direct duidelijk is of er nog iets moet worden ingenomen of dat dat al is gebeurd. In samenwerking met uw huisarts worden tevens de receptaanvragen verzorgd. Mocht u interesse hebben in een baxterrol, voor uzelf of bijvoorbeeld uw ouders, informeert u dan bij een van de apothekers naar de mogelijkheden.